Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Här i Gästboken är du välkommen att skriva nästan vad du vill!
Det går bra att skriva tips och frågor i Gästboken - men vi kan inte lova att du får svar här, eftersom denna sida är till för att medlemmarna ska prata med varandra.

Inga smeknamn på dig själv, du använder ditt riktiga för- och efternamn annars kommer inlägget att tas bort. 

All otillbörlig reklam borttages omgående, vill du ha reklam på vår hemsida kontakta oss på This is a mailto link

 

Vi förbehåller oss rätten att radera olämpligt innehåll.

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
5 oktober 2010 20:48 av Andreas & Anna

Snyggt jobbat!

Vi tog ett varv till fots igår och är otroligt imponerade över vilket jobb som lagts ner! skitkul! Men det är väldigt blött och mycket av arbetet skulle vara ogjort om man öppnar banan nu. Ge det en chans att ligga till sig och håll stängt till det fryser. Då har vi garanterat värmlands finaste bana i vinter och garanterat mycket mer nöje av den hela nästa år! Endurohälsningar Andreas & Anna

5 oktober 2010 20:06 av Patrick

Banan - del 3

Halloj!

Det räckte inte med Trätälja...behövde mer motion ; ) så jag tog ett till pass på 4 tim runt halv varvet här på Björby idag (till fots m spade). Grävde upp sten, stock o rötter samt rensade de små diken som jag grävde förra ggn.

Arbetet har gett resultat...lite lera kvar dock. Enligt mig så är 4an åkbar med undantag där nya massor lagts ut. Hoppas det torkar fort nu. Åksugen!

Mvh

26 september 2010 09:06 av Niclas

Ränneslätt

Grattis Till en stor kämparinsats" bra kört "
Jörgen Hedman 213 Plats
Roger Olsson 14 Plats
Ride On"
H
Niclas

22 september 2010 15:43 av Lennart Klingestad

Björbybanan

Hej:)
Jag går gärna med i någon arbetsgrupp gällande underhåll, utveckling/iordningsställande av banan.

mvh
Lennart

21 september 2010 22:55 av Christian

Arbete i banan

Härligt Patrik! Tänk om fler tänkte/gjorde som Du.. Det är denna typ av initiativ och intresse som gör skillnad. Vi vet ju att banan inte blir bättre än vi gör den. Som Du vet körde vi hårt i helgen med banjusteringar mm och bara det sätter sig ordentlig blir det åka av. Inspekterar löpande på banan och återkommer till Er när det nygjorda är körbart. Vi syns i Björby.

21 september 2010 22:49 av Lars Landström

Bra jobbat Patrick

Bra jobbat Patrick

21 september 2010 21:34 av Patrick

Banan forts

Som sagt tog ett pass på 5 tim runt 4 an i em. Camelback o spade till hands så blev det en del gjort. Grävde upp små diken o dräneringar vid dom värsta ställena. Vattnet rann undan bra men fortfarande sörjigt. Torkar förhoppningsvis upp fortare iaf. Har placerat en pil på ett ställe för alt spår (befintligt). Hoppas på en fin bana o mkt åkning framöver! Mvh

21 september 2010 13:00 av Patrick

Banan

Tjena alla! I sön em gick jag runt 4 an o visst står det mkt vatten på 3-4 ställen. Tog lite tillhygge o grävde enkla dräneringar för att se om vattnet rann undan...jo det funkade på mindre pölar. Några ställen kan man dra spåret bara några meter vid sidan om så blir det åkbart (om tillåtelse finns). Tar på eget initiativ ett arbetspass m spade idag för jag behöver motion...och så vill jag åka hoj lite oftare ; )

20 september 2010 21:39 av Lars Landström

Lag SM

Kolla på förstasidan under fliken Tävlingar 2010. Vilka som hitintills anmält sig. Lars Landström 070-560 18 01

20 september 2010 21:38 av Lars Landström

Lag SM

Lag SM Hedemora
Nu är Hedemora Vandrarhem http://www.hedemoravandrarhem.com med frukost (buffé om vi blir fler än ca10 st) bokat den 16-17/10 så vi är pigga och alerta för race på söndag. Mer info på http://www.smkhedemora.se/ Vi som körde i fjol tyckte det var jättebra. Jag tycker vi gör en riktigt stor och rolig klubbutflykt till Hedemora så anmäl Er så många som möjligt till mig så samordnar jag anmälan, boendet och resan.

 

 

 

 Dessa företag sponsrar oss.

Hovslagare

 

 

 

Johan logga

Truck leif

Postadress:
Team Värmland MK - Motorcykel och Snöskoter
Jörgen Hedman, Konvaljegatan 13
65345 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054123456
E-post: This is a mailto link

Se all info