Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Här i Gästboken är du välkommen att skriva nästan vad du vill!
Det går bra att skriva tips och frågor i Gästboken - men vi kan inte lova att du får svar här, eftersom denna sida är till för att medlemmarna ska prata med varandra.

Inga smeknamn på dig själv, du använder ditt riktiga för- och efternamn annars kommer inlägget att tas bort. 

All otillbörlig reklam borttages omgående, vill du ha reklam på vår hemsida kontakta oss på This is a mailto link

 

Vi förbehåller oss rätten att radera olämpligt innehåll.

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
12 april 2012 23:18 av Bengt Järlestål

Enduroskola

Enduroskola

Är du intresserad av att bli snabbare i skogen?


Läs mer under fliken Nyheter.

10 april 2012 09:43 av Christian

Status på banan

Hej alla! Var på Björby igår och kollade status på banan efter arbetsdagen. Ligger lite isfläckar kvar än tyvärr, för övrigt hade det börjat torka ur.. MEN, nu öser regnet ner och vi får avvakta utgången om hur mycket det påverkar. Kommer oavsett att ta några veckor till innan vi öppnar. Vi har också vägen fram till banan att tänka på.. Jag ska försöka hålla Er informerade framöver om läget. Finns arbete i banan om någon känner för att bidra någon timme. Slå mig en signal bara.

1 april 2012 09:03 av peter

väntan

Jag är hemskt ledsen för att ni inte fick någon korv Christian, men jag stod nere i depån och väntade och väntade för jag trodde ni skulle ta en paus. Men all denna väntan var förjäves så vad hände?....... jag fick äta upp nästan all korv själv:))))))

31 mars 2012 19:32 av Christian

Arbetsdagen 31 mars

Idag har det städats vid vändplan, kapats upp nedfallna träd, kvistats, plockats sten, grävts igen spår, dikats och dränerats med rör. 9 st medlemmar kom, stort tack till Er. En ny slingdragning är gjord vid ledningsgatan pga av lervälling av stora mått... Blev bra tror vi. Vi syns skogen! Finns som sagt mer att göra...;-)
Ps. Peter B! Hörde rykte att Ni grillade korv vid vändplan? Vi väntade och väntade uppe i skogen... Ingen korv kom;-)

28 mars 2012 09:57 av Lars Landström

Stölder

Jonny Svensson chef på Djupdalen medelade mig att de har haft stölder av bl.a ett par långgafflar. Så hädanefter MÅSTE BOMMARNA HÅLLAS LÅSTA

27 mars 2012 08:53 av Christian

Tid på lördag

Kanon Peter med familj! Vi är där från kl 9 och troligtvis hela dagen. Kom när Ni har möjlighet på fm. Grillning är aldrig fel:-)
Lite tilläggsinfo till de som tänkt komma är att ta gärna med verktyg t ex hammare, motorsåg, kvistsåg, spade mm Är det nån som har fyrhjuling så ta gärna med, det underlättar.. På lördag spås det strålande sol, så förhoppningsvis får vi en härlig dag.

26 mars 2012 22:52 av peter

lördag

sätt bara ut vilken tid vi ska komma. jag och kim följer med ut i spåret och Anki sa att hon kunde grilla lite och kanske plocka och städa lite runt depån.

26 mars 2012 14:05 av Christian

Arbete på Björbybanan

Hej. Nu på lördag 31/3 kommer vi att göra lite arbete i banan inför kommande säsong. Vi kommer ha en maskin på plats för att bl a göra mer dräneringar för att på sikt få en torrare bana utifrån den plan vi lagt på sikt. Det är Henrik E och jag som är på plats men vi skulle självklart uppskatta om det kommer fler för andra aktiviteter som t ex bygga broar, kvistning, stenplock, justering i mark med spade, ev omdragningar och allmän städning. Ring mig för mer info och deltagande på 070-6171750

20 mars 2012 20:56 av Håkan

Skoj På Hoj i Karlskoga

Sista anmälningsdagen idag för Skoj På Hoj-serien i Karskoga!

Passa på! Lag eller individuellt!

/Håkan

9 mars 2012 18:55 av Lars Landström

Enduro i skolan

http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyheterna_varmland?title=enduro_for_skolelever&videoid=2169213

 

 

 

 Dessa företag sponsrar oss.

engelbrekts

cramo

orlen

Johan logga

Truck leif

Postadress:
Team Värmland MK - Motorcykel och Snöskoter
Jörgen Hedman, Konvaljegatan 13
65345 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054123456
E-post: This is a mailto link

Se all info