Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Här i Gästboken är du välkommen att skriva nästan vad du vill!
Det går bra att skriva tips och frågor i Gästboken - men vi kan inte lova att du får svar här, eftersom denna sida är till för att medlemmarna ska prata med varandra.

Inga smeknamn på dig själv, du använder ditt riktiga för- och efternamn annars kommer inlägget att tas bort. 

All otillbörlig reklam borttages omgående, vill du ha reklam på vår hemsida kontakta oss på This is a mailto link

 

Vi förbehåller oss rätten att radera olämpligt innehåll.

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
2 juni 2013 12:26 av Benka

Bilder

Efter lite data strul så ligger det lite bilder från Björby VS dt6 på min sida nu :)

2 juni 2013 10:36 av Nicklas Eriksson

Kul tävlingsform

Hej på er!
Kul att det blev nya grepp i serien när det gäller tävlingsform. Tycker det framförallt är kul att ungdomarna får se lite ungefär hur det funkar i USM.
Det är dock skittrist att inte Henkans rygg håller så vi kan vara med. Fick inte ens tid över att åka och titta.

Vet ni nån som är sugen på en Husaberg 2013 som gått 32 timmar, mest vinter, så be dom ringa 076-1155602. Den är som ny, med nya däck, elsystem för hjälmljus mm. Blir ingen comeback förrän i höst :(

1 juni 2013 20:59 av Peter Backman

tävlingen

Fast jag inte orkade köra så många varv så har jag förstått att detta var äkta enduro. personligen tyckte jag att arrangemanget var jättebra. tummen upp.

1 juni 2013 20:27 av Magnus Nyquist

Mordagsenduron

Fasen va bra tävling, gött med riktig enduro :)
Jag tycker det är kanon när ni arrangerar tävling när det inte löser sig för andra arrangörer så vi har en serie o åka :) tumme upp..

30 maj 2013 22:38 av Morgan"Mogga"Karlsson

Björby

Håller med dej, Viktor!
Vore kul om halva varvet vore öppet iaf.
Där finns det som sagt botten(berg o sten, svårt att gräva i), och sen göra en alternativ slinga upp till delningen till kortvarvet.
Utmed soptippen ned till depån är det ju fast i fin väg, så den blir ju inte sönderkörd.

Då kanske vi även kan ha öppet efter älgjakten, så de medlemmar som vill träna inför Kåsan har någonstans att köra.
Vad tycker ni i Styrelsen?

30 maj 2013 12:48 av Viktor Martinsson

Öppet endurospår

Hej igen

Att långvarvet är stängt ibland tror jag att alla kan förstå. Men att halvvarvet är stängt till juni för källossning och blöta är svårare att förstå. Visst kan det vara lite görigt på sina ställen, men mig veterligen är det är botten överallt. Och vad vore inte enduro för blöta stenar, lera och hala rötter?

Ett förslag är att dra upp ett alternativ spår på sidan om kort varvet ifall det är där skon klämmer. För oss som vill träna enduro.

29 maj 2013 19:27 av Christian Skoglund

Sv ang tävlingen

Har full respekt för att man gillar olika typer av tävlingar och så kommer det nog alltid vara. Själv känner jag mig inte tränad oavsett tävlings typ ;) Men vi ska göra vad vi kan för att de som kör ska uppskatta tävlingen.
Viktor! Att Du gillar skit under skärmarna tror jag inte undgått någon :D Sen vet Du som medlem att långvarvet är känsligt på vissa delar. Sen måste vi också visa hänsyn/sköta oss mot markägarna. Lycka till på lördag! Syns!

29 maj 2013 11:26 av Klabbe

tävlingen

Vet ju att den här typen av tävling blir allt vanligare och att många gillar det men oavsett så gör inte jag det och det har jag tagit ställning till hur som helst lycka till på lördag alla som ska vara med och gasa och du Alsterbo jag håller med man blir nog Fan trött efter 6 varv

29 maj 2013 10:48 av Andreas Alsterbo

Öppetspår

Jag tycker till skilllnad från "klabbe" att det är grymt bra upplägg på Lördag! Bättre tempoträning för såväl nybörjare som breddåkare och man får chansen att justera/reparera mellan varven. 6varv kommer nog kännas av ändå så jag tror inte löpträningen var förgäves;)

29 maj 2013 09:33 av Viktor Martinsson

Öppet endurospår

Hej

Vill passa på att uppmana Team Värmland medlemmar att delta på tävlingen på lördag. Tävlingen kommer som ni vet att gå på Björbys numera exklusiva endurospår. Det gäller att passa på då banan varit stängd sen i vintras och jag kan själv inte dra mig till minnes när helvarvet senast varit öppet på ej kälad mark. Vet dock att helvarvet var stängt en lång tid efter semesterenduron förra året.

En enduroburenmedlem som inte är rädd för att få lite lera under stänkskärmen

 

 

 

 Dessa företag sponsrar oss.

engelbrekts

cramo

orlen

Johan logga

Truck leif

Postadress:
Team Värmland MK - Motorcykel och Snöskoter
Jörgen Hedman, Konvaljegatan 13
65345 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054123456
E-post: This is a mailto link

Se all info